Onze missie is het ontwikkelen en produceren van de beste emissievrije graafmachines die de bouw- en infra sector radicaal verduurzamen. Daardoor werken we iedere dag aan een beter werk- en leefklimaat voor iedereen!
© 2024 Limach

De Limach technologie

Doordacht en de tijd vooruit

Continue (door)ontwikkeling

Limach machines bestaan uit een traditionele graafmachine die voorzien wordt van een accupakket, elektrisch-hydraulische aandrijflijn en het geavanceerde Limach elektronica systeem. De combinatie van bewezen techniek en geavanceerde technologie blijven we continu in eigen huis door-ontwikkelen en finetunen.

Door te luisteren naar ervaringen en wensen uit de markt, streven we iedere dag naar een hogere veiligheid, inzetbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw Limach machine.

Veiligheid

Uiteraard is er veel aandacht voor de (elektrische) veiligheid van onze elektrisch machines. Het voordeel van Limach machines is dat deze niet werken met een hoogspanning accu! Hoewel een hogere spanning efficiënter is kiezen wij toch altijd voor de veiligste configuratie. Dit voor uw en onze veiligheid!

Kwaliteit

Limach streeft altijd naar kwaliteit zodat uw machine zo min mogelijk stil staat. Daarom passen we uitsluitend genormeerde componenten toe en hanteren we  geldende richtlijnen. Tijdens periodiek onderhoudt controleren we uw machines op de vitale mechanische en elektrische punten.

Accupakket
Alle Limach machines maken gebruik van Lithium-Ion accupakketten uit de auto industrie. Het aantal batterij-modules is bepalend voor de bedrijfsduur van de machine. Per model bieden we verschillende capaciteiten zodat u in iedere toepassing een werkdag kan volmaken.
Elektro-hydraulische aandrijving
Door efficiënte hydrauliek toe te passen, hebben onze machines een aantal belangrijke voordelen. De toegepaste pompen zijn krachtig en bovendien fluisterstil. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort voor de machinist, maar ook minder overlast voor de omgeving.
Software en bediening
Onze machines kenmerken zich door hun robuuste elektronica systeem en slimme software. Een overzichtelijk display verschaft informatie over de performance, instellingen en resterende draaitijd. Tevens monitoren wij op afstand en houden wij uw machines bij de tijd via software updates op afstand.
Meer weten over de techniek?

We vertellen er u graag meer over.