Onze missie is het ontwikkelen en produceren van de beste emissievrije graafmachines die de bouw- en infra sector radicaal verduurzamen. Daardoor werken we iedere dag aan een beter werk- en leefklimaat voor iedereen!
© 2023 Limach

Dealernetwerk

Overzicht van onze dealers

De Limach machines worden met name door onze dealers op de markt gebracht. Hiermee kunnen onze klanten optimaal profiteren van de voordelen van een lokale partner met kennis van de machines. Want met de lokale partijen heeft u vaak al een relatie. Wel zo prettig om met dezelfde mensen zaken te blijven doen. Bovendien kunt u bij onze dealers terecht voor reparatie, onderhoud en keuringen.

De medewerkers van de dealers worden door ons getraind in de technologie van onze machines. Daarbij verstrekken we de benodigde informatie zodat zij u kunnen informeren en verder helpen. Of het nu gaat om de verkoop of het onderhoud van de machines.

De verschillende dealers hebben een eigen rayon. Deze vindt u op de kaart en de gegevens per dealer vindt u hieronder. Bevindt u zich in een gebied zonder toegewezen dealer, dan kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen. Voor nieuwe ontwikkelingen en klant specifieke toepassingen heeft u direct contact met Limach.

Onze dealers

Onze dealers

Rens de Bruijn bv
Bezoek website dealer
DEM bv
Bezoek website dealer
Kraakman bv
Bezoek website dealer
Schoonhoven Service
Bezoek website dealer
Van der Vrande Bouwmachines
Bezoek website dealer
Kort Mechanisatie bv
Bezoek website dealer
Ook dealer worden?

We komen graag met u in contact